Kenniskring voor de pedagogisch coach

Ben je als pedagogisch coach op zoek naar verdiepende kennis en persoonlijke uitwisseling en wil je groeien in je functie als pedagogisch coach? Dan is de kenniskring pedagogisch coach echt iets voor jou!

In je basisopleiding heb je verschillende coachtechnieken aangereikt gekregen maar er is nog zoveel meer! Tijd dus om je toolbox uit te breiden met nieuwe coach- en gesprekstechnieken zodat jij je deskundigheid vergroot.

Als zelfverzekerde pedagogisch coach heb jij straks zo’n ruime keuze uit coachtechnieken, dat er altijd wel eentje past bij de situatie en je coachee. Eén van de technieken die helpend zijn om de vertaalslag te maken van pedagogisch handelen naar pedagogisch beleid is beeldcoaching. Het geeft mooie inzichten voor de pedagogisch medewerker over kwaliteiten én ontwikkelpunten. En jij als pedagogisch coach weet precies de juiste vragen te stellen zodat de pedagogisch medewerker verder kan groeien.

Voor het coachen van teams draai jij je hand niet meer om als je deelneemt aan de kenniskring. Want ook voor het coachen van een team breid jij je toolbox uit!
Doordat je samenwerkt met pedagogisch coaches uit verschillende organisaties, verrijk je je eigen inzichten én je netwerk. Door van en met elkaar te leren, geef je je eigen functie steeds meer vorm. In je mailbox ontvang je 6x per jaar een nieuwe werkvorm of tip waarmee je direct aan de slag kunt. En als kers op de taart… ontvang je zelf ook coaching. In twee persoonlijke coachgesprekken ga je met je eigen coachvraag aan de slag. Een pedagogisch coach die kan reflecteren op zichzelf, kan anderen helpen groeien. Handig, want dan ben je als pedagogisch coach ook meteen zelf gecoacht!

Met de kenniskring pedagogisch coach werk jij het hele jaar aan het vergroten van je eigen deskundigheid. Wij kijken er naar uit je te zien in de verdiepingssessies pedagogisch coach!

Kenniskring pedagogisch coach 2024

Dag 1: 11 juni 2024
Dag 2: 14 november 2024
Tijd: 09.30 uur tot 15.30 uur
Locatie: Utrecht

De kosten voor deze kenniskring bedragen € 1150,- per persoon, exclusief 21% btw. Dit is inclusief twee fysieke bijeenkomsten, een keer persoonlijke coaching en zes keer per jaar een werkvorm in je mailbox.

Aanmelden